INFORMATIE "CHRISTMAS PARTY OF THE YEAR"

Binnenkort bent u te gast in Rotterdam Ahoy voor Toppers in Concert 'Christmas Party of the Year'.
Om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken treft u onderstaand belangrijke informatie aan.
 

Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. En door drukte met verkeer ook zeker een aanrader. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.   
 
Parkeren
Parkeren kunt u op ons naastgelegen parkeerterrein voor € 13,00 per auto per dag. Wij hebben de beschikking over 2.000 plaatsen. We verwachten echter grote drukte rondom Ahoy houd rekening met een langere reistijd. Wilt u tijdens uw bezoek aan Ahoy verzekerd zijn van een parkeerplaats op ons parkeerterrein? Reserveer dan uw parkeerplaats met parkeergarantie voor € 17,50. U print dit parkeerticket na betaling en toont dit aan onze parkeerwachters, ook als er staat aangegeven op de borden dat het terrein VOL is, heeft u te allen tijde toegang.
 
Wanneer u een e-ticket heeft aangeschaft dient u deze bij inrijden te scannen. Bij uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning.
 
Mocht het parkeerterrein van Ahoy vol zijn, dan verwijzen wij u, wanneer u geen parkeerkaart heeft, door naar Q-park Zuidplein (aan de overkant van Ahoy) of eventueel naar P+R Slinge.
 
Koop hier uw parkeerticket online  KLIK HIER
 
Nieuw parkeersysteem
Sinds september is Ahoy trotse eigenaar van een nieuw geautomatiseerd parkeersysteem. Met dit parkeersysteem zijn wij klaar voor alle ontwikkelingen m.b.t betalingsverkeer (cashless, dip&go, tap&go) i.c.m. nieuwe technieken als kentekenherkenning. De slagboom opent automatisch bij uitrijden, na betaling, door middel van kentekenherkenning. U kunt op elk gewenst moment van de dag uw parkeerticket afrekenen bij de betaalautomaten.
 
Eten & Drinken
Ook voor een hapje & drankje vooraf en na afloop van het concert bent u bij Ahoy aan het juiste adres. U kunt terecht in:
 
Restaurant Floyd
Restaurant Floyd op de eerste etage van Ahoy Plaza biedt u heerlijke en kwalitatief uitstekende gerechten voor de culinaire fijnproever in een restaurant met een toegankelijke en frisse uitstraling. Reserveren voor een tafel in restaurant Floyd is aan te raden via 010 – 293 37 55 of per e-mail via info@restaurantfloyd.nl. Voor meer informatie en de actuele menukaart verwijzen wij u graag naar www.restaurantfloyd.nl.
 
Openingstijden: 17.00 – 20.00 uur
 
Restaurant RiVers
In Restaurant RiVers op de begane grond van Ahoy Plaza kunt u o.a. terecht voor diverse sandwiches, soepen, warme gerechten en desserts. Het restaurant is opgezet volgens het principe van 'frontcooking'. Met voldoende zitgelegenheid is reserveren niet noodzakelijk.
 
Openingstijden: 16.30 uur – 20.00 uur
 
CHRISTMAS FAIR
In de tijd voor kerst is er in Rotterdam Ahoy een uitgebreid aanbod aan vertier. Zo kun je in Ahoy komen genieten van de Christmas Fair! Deze gezellige, overdekte kerstmarkt is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van Toppers in Concert 'Christmas Party of the Year'.
 
De Christmas Fair is sfeervol versierd met kerstbomen en lichtjes. Je kunt terecht bij een van de diverse eet- en drinkgelegenheden voor heerlijke versnaperingen en er is volop nostalgisch vermaak. Zo kun je onder andere een gezellig ritje maken in de Oudhollandse draaimolen! Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeautje? Slenter dan langs een van de vele, gezellige winterse kraampjes. Merry Christmas! Tot ziens in Ahoy!
 
Openingstijden Christmas Fair
20 t/m 23 december 2016 - vanaf 16.00 uur
24 december 2016            - vanaf 9.30 uur

 
Let op! Na betreden Sportpaleis is het helaas niet mogelijk terug te keren naar de Christmas Fair in de Plaza.
 
SECONDARY TICKETING
Het productiebedrijf Rocket, verantwoordelijk voor de concertreeks Toppers in Concert 'Christmas Party of the Year', waarschuwt voor tickets gekocht bij secondary ticketing oganisaties en valse tickets welke in omloop zouden zijn voor de concerten van aankomende weken. "Momenteel worden wij veelvuldig benaderd door consumenten die geen tickets, niet de juiste tickets of valse tickets hebben ontvangen voor de Toppers concerten. In alle gevallen betreft het mensen die hun tickets hebben gekocht via internet bij secondary ticketing organisaties. We praten inmiddels over vele tientallen gevallen."
 
Wij wensen nogmaals te benadrukken dat www.ticketpoint.nl en Vakantieveilingen de enige officiële verkooppunten van Toppers in Concert zijn. Voor aankopen bij andere organisaties kan geen enkele verantwoordelijkheid genomen worden. Wilt u meer weten over het hoe en waarom van doorverkoop? Kijk op www.weetwaarjekoopt.nl.
 

Partners

  • SBS6
  • metro
  • 100% NL
  • De Telegraaf
  • Rocket